Köylere yazlık sinema

Köylere yazlık sinema -AB Bilgi Merkezi, Denizlinin Köylerinde, Avrupa ve Türk Filmleri Gösterimde etkinliği ile sinemayı köylere götürecek


DENİZLİ (A.A) - Denizli AB Bilgi Merkezi, Denizlinin Köylerinde, Avrupa ve Türk Filmleri Gösterimde etkinliği ile sinemayı köylere götürecek.
     Denizli Sanayi Odasından yapılan açıklamaya göre, oda bünyesindeki Denizli AB Bilgi Merkezi Denizli AB Bilgi Merkezi, 15-17 Ağustos tarihleri arasında, Denizlinin Köylerinde, Avrupa ve Türk Filmleri Gösterimde adlı bir etkinlik düzenliyor.
     Denizli AB Bilgi Merkezi, etkinlik kapsamında, 15 Ağustos Çarşamba günü Tavasa bağlı Horasanlı, 16 Ağustos Perşembe günü Serinhisara bağlı Yüreğil ve 17 Ağustos Cuma günü Acıpayama bağlı Çiftlik köylerinde, nostaljik yazlık sinema tadında 35 mm. film makinesiyle üç farklı film gösterimi yapacak.
     Ziyaret edilecek köylerde, sinema filmlerinin gösterimi esnasında, pamuk şeker, macun ve karlı pekmez gibi ikramlar sunacak olan Denizli AB Bilgi Merkezinin, aynı zamanda köy meydanları ve okul bahçelerinde açacağı stant ile kitap, broşür gibi yayın ve promosyonlar dağıtacağı bildirildi.
     Gösterimler iftardan sonra saat 21.00de başlayacak.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Köylere yazlık sinema Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER