Koyulhisarda Karanlığa Sızan Işık Ol adlı

Koyulhisarda Karanlığa Sızan Işık Ol adlı kitap kampanyası


SİVAS (A.A) - Koyulhisar Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Karanlığa Sızan Işık Ol adlı kitap toplama kampanyası başlatıldı.
     Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, kampanya kapsamında okulun yeniden düzenlenen kütüphanesinin açılışında yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemini anlattı.
     Kampanyayı düzenleyenlere teşekkür eden Sündük, Okumak, insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biridir. Kitap okumak düşünceyi besler, düşünme yeteneğinizi geliştirerek daha çağdaş ve bilgili birer birey olmanızı sağlar dedi.
     Okul Müdürü Ali İhsan Yeler ise okul kütüphanesini zenginleştirme adına okulun kütüphanecilik kulübü, müdür yardımcısı Özel Kayalı ve Türkçe öğretmeni Esra Atıcı tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldığını söyledi.
     Kampanyaya Kaymakam Sündük, kurum çalışanları, öğretmen ve esnafın bağışta bulunarak destek olduğunu anlatan Yeler, kampanyaya Koyulhisar ve Köyleri Hizmet Vakfı Başkanı Necmettin Temelin de 400 adet kitap bağışında bulunduğunu kaydetti.
     Yeler, kütüphanedeki kitap sayısının 2 bin 700e ulaştığını söyledi.
     Açılışa Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Ünveren ve İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Ayın da katıldı.
     (SRH-EMN)
<< Önceki Haber Koyulhisarda Karanlığa Sızan Işık Ol adlı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER