Koyulhisar Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

Koyulhisar Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı


SİVAS (A.A) - Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, kar yağışı ve kış şartlarına karşı hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.
     Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçelerinin geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu belirterek, Belediyemize ait 3 kar bıçaklı kepçe ve 3 tane kamyonumuzla kışa hazırız. Ekiplerimize de görev dağılımını yaptık. Herkes görevini biliyor. Kar yağdığı günden itibaren bütün mahallelerimizin hepsinde kar temizleme çalışması yapacağı dedi.
     Eğriçimen Yaylası için ayrı bir kepçe tahsis edildiğini belirten Eren, şöyle konuştu:
     Yaylamız kış ve yaz mevsiminde vatandaşlarımızın uğrak yerlerinden. Kış mevsiminde de hafta sonları ilçe halkımız ve dışarıdan gelen vatandaşlarımızın mangal yapmak ve manzara izlemek için uğrak mekanı oluyor. Ayrıca Eğriçimen yaylamızda 2 tane bekçimiz var. Onların da günlük ihtiyaçları oluyor. Onun için sürekli o yollarımızı geçen sene olduğu gibi bu sene de sürekli açık tutacağız.
     İlhan Eren, doğal afetlere müdahale araçlarının da bulunduğunu dile getirerek, O aracımız tam donanımlı olmasa da, olaya müdahale edecek derecede. Ekipmanımız var. Doğal afet ekiplerimiz de mevcut. Hemen olaya müdahale edebiliyorlar. Allah göstermesin, öyle bir şey olduğunda zaten devletimiz hemen yardım elini uzatıyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Koyulhisar Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER