Kozanda Gelişim ve geleceği destekleme semineri

Kozanda Gelişim ve geleceği destekleme semineri


ADANA (A.A) - Kozanda, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen Güvenli Okul, Güvenli Eğitim Projesi kapsamında lise öğrencilerine ergenlik dönemi, madde bağımlılığı ve terör konularında gelişim ve geleceği destekleme semineri verildi.
     Kozan Lisesi ile Kozan Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde gerçekleştirilen seminerlere konuşmacı olarak Seyhan Rehberlik ve Araştırma Merkezinde görevli psikolojik danışman Süreyya Göğçe, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Tunay Saygılı, polis memurları Ahmet Dönmez ve Ömer Vural katıldı.
     Konuşmacılar, öğrencilere, ergenlikte karşılaşabilecekleri sorunlar, madde bağımlılığı ve zararları ile terör konularında sunum eşliğinde çeşitli bilgiler vererek, deneyimlerini paylaştılar.
     Özellikle madde bağımlığının kişinin gelecek yaşamını ruhsal ve fiziksel olarak olumsuz etkilediğini ve kısa sürede ölümlere varan olumsuz sonuçlar doğurduğunun altını çizen konuşmacılar, Bir denemeden bir şey olmaz şeklinde başlanılan alışkanlıklarda kötü arkadaş çevresinin büyük etkisi olduğunu vurguladılar.
     Etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ufuk Kestek ile Çocuk Şube ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli bazı polis memurları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kozanda Gelişim ve geleceği destekleme semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER