Kozanda anne

Kozanda anne-baba eğitimi


ADANA (A.A) - Kozanda, ana-baba eğitimi kursuna katılan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci velilerine düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
     Okul Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 30 Martta tamamlanan 1 aylık Anne-Baba Eğitimine katılan veliler için okulda belge töreni düzenlendi.
     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin bilinçli yetişmesi ve başarılı olmalarında anne-baba eğitimlerinin önemli olduğunu belirterek Proje kapsamında düzenlenen veli eğitimlerinin okullarda yaygınlaşması eğitim kalitesini artıracaktır dedi.
     Okul müdürü Hüseyin Şimşek de, öğrencilerin olumlu davranışta bulunmaları, sorun çözme becerilerinin geliştirilmesi ve okul başarılarının artırılması için okul ve aile işbirliğine önem verdiklerini, anne-baba-çocuk ve okul arasındaki iletişimi sağlayan ve güçlendiren benzer eğitimleri devam ettireceklerini söyledi.
     7-19 Yaş Aile Eğitimi İl Formatörü Betül Ordu ise ilçede 2009 yılından buyana uygulanmakta olan eğitimlerin, bu yıl 7 okulda gerçekleştirildiğini, çalışmanın ilçenin eğitim profilini olumlu yönde etkileyeceğini kaydetti.
     Daha sonra eğitime katılan velilere katılım belgeleri verildi.
     Törene, okul idarecileri, kurs öğretmeni ve okulun Rehberlik öğretmeni Sonay Gökdal, veliler ve öğrenciler katıldı.
     (VV-AYC-ST)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER