Kozlu Belde Belediye Başkanı Bektaş:

Kozlu Belde Belediye Başkanı Bektaş: -Kozlu Sahil Projesi, önümüzdeki yıl bu zamanlar bitmiş olacak


ZONGULDAK (A.A) - Kozlu Belde Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Sahil Projesi, önümüzdeki yıl bu zamanlar bitmiş olacak dedi.
     Bektaş, düzenlediği basın toplantısında, ikinci etap proje çalışması biten Kozlu Sahil Projesinin kredi aşamasına geldiğini söyledi.
     Projede yer alan bazı kafeterya, restoran ve hediyelik eşya gibi iş yerleri için ihaleye çıkacaklarını dile getiren Bektaş, Projemizi kredi alarak yapacağımız için sıkıntı olamayacak. Sahil projemiz önümüzdeki yıl bu zamanlar bitmiş olacak. Sahil projesini önemsiyoruz. Burada yapılacak iş yeri ihaleleri için herkesi davet ediyoruz. İhalelerimiz her zaman şeffaftır ve şeffaf olacaktır diye konuştu.
     Bektaş, Kozlu Deresi ıslah çalışmalarıyla ilgili projenin gerçekleştirildiğini aktararak, Önümüzdeki ay dere ıslahıyla ilgili ihale yapılacak. Belde meydanıyla ilgili çalışmalar başladı. Meydan çalışması yaklaşık 6 ay içerisinde bittikten sonra belde merkezi güzel bir görünüme kavuşacak dedi.
     Belediye olarak ramazan yardımları yaptıklarını ifade eden Bektaş, yardımların haber yapılmasına karşı olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı /
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kozlu Belde Belediye Başkanı Bektaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER