Küçük Menderes Nehrinin korunması

Küçük Menderes Nehrinin korunması -Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İzmir ve Aydın valilikleri ile belediyelere Küçük Menderes Nehrindeki kirliğin kontrol altına alınması konusunda yazı gönderdi


AYDIN (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Küçük Menderes Nehri Havzasının korunması ve su kalitesinin iyileştirilmesi için İzmir ve Aydın valilikleri ile belediyelere yazı gönderdi.
     AA muhabirinin edindiği bilgeye göre, Küçük Menderes Nehrindeki kirliliğin önlenmesi için hazırlanan Havza Koruma Eylem Planı uygulanmasına riayet edilmesi talimatıyla Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu imzasıyla İzmir ve Aydın valilikleri ile ilgili belediyelere yazı gönderildi.
     Türkiyedeki 25 adet su havzasından öncelikli olarak belirlenen 15-i için Havza Koruma Eylem Planı hazırlandığının hatırlatıldığı yazıda, Hazırlanan planların eylem takvimine göre takibi havza önceliklerine göre bakanlığımız koordinasyonunda yürütülmekte olup, uygulamalarının sağlanması aciliyet arz etmektedir. Bu kapsamda kurum ve kuruluşlarımıza önemli görevler düşmektedir denildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Küçük Menderes Nehrinin korunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER