Küçükçekmecedeki yangın

Küçükçekmecedeki yangın -Yangında hayatını kaybeden 6 kişiden 3ü Nusaybinde toprağa verildi


MARDİN (A.A) - İstanbul Küçükçekmecede çıkan yangında hayatını kaybeden 6 kişiden 3ü, Mardinin Nusaybin ilçesinde toprağa verildi.
     Küçükçekmecedeki 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangında hayatını kaybeden Elif Erten (20) ile 7 aylık kızı Nisanur Erten ve yeğeni Fatmagül Ertenin (5) cenazeleri, Nusaybindeki Yeni Mohris Mezarlığında yan yana defnedildi.
     Erten ailesi, yakınları, Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan ve vatandaşların katıldığı törende, cenazelerin toprağa verilmesinin ardından dua okundu.
     Defin sırasında Elif Ertenin eşi Lokman Erten ile Fatmagül Ertenin babası İdris Erten yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.
     Baba İdris Erten AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının ismini ninesi Fatma ve annesi Gülcanın ortak isminden Fatmagül olarak koyduklarını söyledi. Bu olayla büyük bir acı yaşadıklarını ifade eden Erten, acılarını paylaşanlara teşekkür etti.
     Küçükçekmecede Kanarya Mahallesi Florya Caddesi Çaylakkuşu Sokaktaki 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangında dumandan zehirlenen Elif Erten (20) ile kızı 7 aylık Nisanur Erten ve yeğeni Fatmagül Erten (5), akrabalarının çocukları Ömer Bahçi (4) ve 6 yaşındaki ikizler Aylin ile Hilal Bahçi hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak / Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Küçükçekmecedeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER