Kültür ve Turizm Bakanlığı ekibi Kozanda

Kültür ve Turizm Bakanlığı ekibi Kozanda


ADANA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelikin, bakanlığının Adanada yapabileceği çalışmaları belirlemesi için görevlendirdiği 20 uzmandan oluşan ekibin Kozanda incelemelerde bulunduğu bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelikin talimatı üzerine, Adananın bir kültür ve sanat merkezi olabilmesi için yapılabilecek çalışmaların belirlenmesi amacıyla Ankaradan 20 kişiden oluşan bir ekip ilçeye geldi.
     Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde görevli Bakan Müşaviri Mehmet Bakırcı ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin de yer aldığı ekip, Kozanda Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Başkan Yardımcısı Zehra Özgan ile görüştükten sonra, ilçede inceleme yaptı.
     Açıklamada, Bakanlık yetkililerinin bölgedeki çalışmalarını tamamladıktan sonra tespit ettikleri ihtiyaçları raporlaştıracakları ve Bakan Çelike sunacakları kaydedildi.
     Bakanlığın geçen yıl kazı çalışması başlattığı Anavarza Kalesi ve Antik Kentinde inceleme yapan başka bir ekibin ise çalışmalarını tamamlayarak Ankaraya döndüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kültür ve Turizm Bakanlığı ekibi Kozanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER