Kumlucada iki ayrı yangın

Kumlucada iki ayrı yangın -Sabah saatlerinden itibaren sert esen poyrazın da etkisiyle başlayan yangınlar, ormanlık alanlara sıçramadan söndürüldü


ANTALYA (A.A) - Kumluca ilçesinde çıkan iki yangın, ormanlık alanlara sıçramadan söndürüldü.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yazır köyüne bağlı Çay Mahallesinde bir bahçede yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Kumluca Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı üç arazöz ve Kumluca Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.
     Yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında, nar bahçesi zarar görürken, yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.
     Sarıcasu köyü Yalancılar Mahallesinde Kemal Karamıklıya ait seranın yanındaki odun depolanan alanda yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangına Kumluca Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı üç arazöz ve Kumluca Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangında alandaki odunların tamamı yandı. Serada da hasar oluştu.
     Her iki yangının da çıkışını elektrik hatlarına bağlayan vatandaşlar, yetkililerin bölgede önlem almasını istedi.
     Kumlucada 50. Yıl Mahallesi Balçıklı mevkisinde de kopan bir elektrik hattı nedeniyle elektrik trafosunda küçük çaplı yangın çıktı. Yangın vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kumlucada iki ayrı yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER