Kumlucada zabıta ekipleri fırınları denetledi

Kumlucada zabıta ekipleri fırınları denetledi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerini denetledi.
     Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki fırın ve unlu mamuller üreten iş yerlerine gerçekleştirdikleri denetimlerde genel temizlik, hijyen kuralları, çalışanların portör muayeneleri, iş yeri ruhsatlarını inceledi.
     Vatandaşların temel besin maddesi olan ekmeğin üretildiği fırınları periyodik olarak denetlediklerini bildiren Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, denetimlerde bu güne kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlamadıklarını söyledi.
     Denetimlerde ekmeklerin gramajına da özellikle dikkat ettiklerini anlatan Çataltepe, Ekmeklerin gramajlarının büyük çoğunluğunun belirlenen limitin üstünde olduğunu tespit ettik. Üretim yerlerinin genel temizliği ve ruhsatları konusunda herhangi bir eksiklik yok. Bu konuda fırıncılarımıza, unlu mamuller üreten iş yeri sahiplerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da denetimlerimiz rutin olarak devam edecek dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada zabıta ekipleri fırınları denetledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER