Kumluca Belediye Meclisi, ekim ayı toplantısı

Kumluca Belediye Meclisi, ekim ayı toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirildi.
     Kumluca Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya 15 meclis üyesinden 13ü katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ekim ayı meclis toplantısı gündeminin yoğun olmadığını belirterek, toplantıda alınacak olan kararların ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Çetinkaya, daha sonra meclis üyelerine sırasıyla gündem maddelerini okudu. İkinci gündem maddesinde bir önceki meclis toplantısına Kumluca Kaymakamlığı tarafından gönderilen ve imar komisyonuna havale edilen dilekçe ekleri görüşüldü.
     Yapılan görüşmeler sonucu Karşıyaka Mahallesi Kabakum mevkisinde bulunan Hazineye ait yerin cami yeri olarak yapılan plan tadilatı, Göksu Mahallesindeki anaokulu yerinin Sosyal Güvenlik Kurumu yapılması için resmi hizmet alanı olarak imar planı tadilatı ve özel teşebbüs tarafından Bağlık Mahallesine yapılmak istenen paketleme tesisi için imar komisyonu kararı doğrultusunda karar verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
     Son gündem maddesinde ise daha önce Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından imar tadilatı yapılması istenen ve yapılan tadilatın değiştirilmesi talebi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda dilekçenin imar komisyonuna havale edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Belediye Meclisi, ekim ayı toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER