Kumluca Belediye Meclisi 2013 yılının ilk

Kumluca Belediye Meclisi 2013 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Meclisi, 2013 yılının ilk toplantısını Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yaptı.
     Kumluca Belediyesi Meclis Toplantı Salonundaki toplantıya 15 meclis üyesinin tamamı katıldı. Toplantının açılışında konuşan başkan Çetinkaya, 2013 yılının ilk meclis toplantısının gerçekleştirdiklerini, toplantıda alınacak kararların ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.
     Çetinkaya, daha sonra meclis üyelerine sırasıyla gündem maddelerini okudu. İmar komisyonunun 14 mahalle için 100den bin 400e kadar başlangıç numarası ile başlayan sokak numaraları vermesi ele alındı. Daha önce var olan, ancak ismi bulunmayan caddeler için de birden başlayan numaralar verildiği anlatıldı.
     Ayrıca Kumluca İmam Hatip Lisesi Yardımlaşma Derneği tarafından verilen dilekçe olduğunu hatırlatan Çetinkaya, söz konusu dilekçeyle ilgili imar komisyonunun bölgede yapılacak planlama netleştikten sonra yeniden değerlendirilmesinin doğru olacağı yönünde karar aldığını belirtti.
     Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından daha önce üç defa imar tadilatı için dilekçe verilen ve son dilekçede belediye meclisinin reddettiği imar tadilatı kararı görüşüldü. Yapılan görüşmede, belediye meclisinin daha önce kasım ayı olağan toplantısındaki kararı doğrultusunda KUTSO tarafından plan tadilatının yapılması kabul edildi.
     Belediye tarafından çalıştırılan sözleşmeli personelin bir yıl daha çalıştırılması, personelin kadro karşılığı sözleşmeli personel statüsünde, 5393 Sayılı Kanunun 49. maddesi uyarınca bu kadrolar için teklif edilen bedellerin ise kendilerine net ücret olarak aynen ödenmesi kararlaştırıldı.
     Son gündem maddesinde de denetim komisyonu üyeliği seçimi yapıldı. Başkan Çetinkaya, meclis üyelerince geçen yıl belirlenen beş denetim komisyonu üyesinin 2013 yılında da görev yapmalarını teklif etti. Oylama sonucunda 2012 yılında denetim komisyonu üyeliği yapan Yusuf Göven, Sait Kaya, Şefik Durdaş, Neslihan Sungur Midilli ve Süleyman İhanın denetim komisyonu üyeliklerine devam etmeleri kararlaştırıldı.
     Belediye meclisinde görüşülen tüm gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Belediye Meclisi 2013 yılının ilk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER