Kuran kursu öğrencilere spor malzemeleri hediye

Kuran kursu öğrencilere spor malzemeleri hediye edildi


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçedeki Kuran kurslarına katılan öğrencilere spor malzemeleri hediye etti.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü Yaz Kuran Kursunda Spor Yapıyoruz projesi kapsamında Saruhanlıdaki öğrencilere basketbol, voleybol ve futbol topu dağıtıldı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürlüğüne bağlı olarak Saruhanlıda faaliyet gösteren Gençlik Merkezinin Sorumlusu Kadircan Odabaşı, ilçedeki camileri dolaşarak öğrencilere hediyelerini teslim etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz kurslarına katılan çocukların çeşitli eğlencelerle güzel vakit geçirerek tatil havasında Kuran öğrenmesini sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla protokol imzalandığını anımsattı. Uçak, Bu kapsamda önümüzdeki hafta Saruhanlıda camiler arası halı saha futbol turnuvası da düzenleyeceğiz. Ayrıca Saruhanlı Belediyesinin katkısıyla öğrencilerimizin belediyeye ait yüzme havuzlarından haftada bir gün ücretsiz olarak faydalanmalarını sağlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Kuran kursu öğrencilere spor malzemeleri hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER