Kuran kursu öğrencilerine trafik eğitimi

Kuran kursu öğrencilerine trafik eğitimi


YOZGAT (A.A) - Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine bağlı polisler tarafından kuran kursu öğrencilerine genel güvenlik ve trafik eğitimi semineri verdi.
     Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli İsmail Çınğı, yaptığı açıklamada, Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hem okulların açık olduğu dönemde hem de tatil döneminde ara vermeden bu tür eğitimleri sürdürdüklerini bildirdi.
     Çınğı, görevli polis memurlarının kuran kurslarını ve camileri dolaşarak çocukları tanımadıkları şahısların araçlarına binmemeleri, tanımadığı insanların vermiş olduğu yiyecek ve içecekleri almamaları konusunda uyardıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Bu arkadaşlarımız ayrıca çocuklarımız karşıdan karşıya geçerken dikkat etmeleri gereken kurallar, karşıdan karşıya nerelerden geçilmeli, bisiklet nerelerde kullanılmalı ve kullanırken nelere dikkat edilmeli konusunda bilgiler veriyorlar. Görevli arkadaşlarımız Temmuz ve Ağustos ayları içinde 400e yakın öğrenciye bu tür eğitimler vererek çocukların trafikte, sokakta, parkta nelere dikkat edeceği hakkında bilgi sahibi olmasını sağladılar. Bu uygulamadan öğrenci velilerimiz ve kuran kursu öğrencilerimiz de çok memnun kaldılar.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı / Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kuran kursu öğrencilerine trafik eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER