Kurban Bayramını kutluyoruz

Kurban Bayramını kutluyoruz -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Samsunda vatandaşlarla bayramlaştı


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunda vatandaşlarla bayramlaştı.
     Kurban Bayramı dolayısıyla samsuna gelen Bakan Kılıç, 19 Mayıs ilçesindeki Samsun-19 Mayıs Bireysel Sporlar Merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Kılıç, 19 Mayıs ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
     Resmi açılışı yapılmayan ancak faaliyette olan Bireysel Sporlar Merkezi hakkında bilgi veren Bakan Kılıç, şunları kaydetti:
     Bu binanın temelini ben 19 Mayıs Gençlik Merkezi olarak attım, sizlerle beraber. Ama geldim baktım farklı bir tabela var. 19 Mayıs Bireysel Sporlar Merkezi yazıyor, yanlış. İkinci bir yanlış, buradan yararlanmak isteyenlerden aylık 50 lira üyelik aidatı talep edilmiş. İkinci yanlış da bu. Bir, burası sadece ortaokul, lise ve üniversite talebelerine hizmet verecek. Bu bina yetişkinler için değil, gençler için. Çocuklarımız, öğrenci gençlerimiz bu binada tüm bireysel sporları yapacaklar. Bu binada bilgisayar kurslarını alacaklar, bu binada hızlı okuma kurslarını alacaklar, bu binada ek dersler alacaklar, bu binada sanatsal yönlerini geliştirecekler. Bu bina 19 Mayıstaki çocuklarımızın ve gençlerimizin okul ve evden sonraki üçüncü adresi olacak. Binlerce çocuğumuz buradan yararlanacak. Hem hafta içi hem hafta sonu. Hem kışın hem yazın, hem gündüz hem talep olursa gece. Bütün muhtarlar da organize edilecek, muhtarlar köylerdeki çocukları da organize edip buraya getirebilir. Ve çocuklarımız buradan aylık 50 lira bedelle değil, bütün harcamaları bakanlığımız tarafından karşılanmak üzere tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanacak. Judo, tekvando, diğer branşlar... Ne varsa bu salon gençlerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek.
     Bakan Kılıç daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.
     Ardından Kılıç ve beraberindekiler merkezin resmi açılışını gerçekleştirdi. Bakan Kılıç açılış esnasında, yetkililere merkezin isminin 19 Mayıs Gençlik Merkezi olarak değiştirilmesi talimatını verdi.
     19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da Bakan Kılıça merkezin ismini değiştireceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay - Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kurban Bayramını kutluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER