Kurban Bayramını Kutluyoruz

Kurban Bayramını Kutluyoruz -Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Türkiyenin dört bir tarafında tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak diyebilen tek parti biziz


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiyenin dört bir tarafında tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak diyebilen tek parti biziz dedi.
     Kurban Bayramı dolayısıyla Samsunda düzenlenen bayramlaşma törenlerine katılan Bakan Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanlığında partililerle bayramlaştı.
     Burada bir konuşma yapan Bakan Kılıç, Türkiyenin dört bir tarafında tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak diyebilen tek parti biziz. Bu güne kadar Türkiyenin hem Edirnesinde hem Diyarbakırında dört değeri bir arada sayabilen ne bir başka parti oldu, ne bir başka genel başkan oldu diye konuştu.
     Feshedilerek AK Partiye katılan HAS Partinin Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircanın da katıldığı bayramlaşma töreninde Bakan Kılıç, şunları kaydetti:
     HAS Parti teşkilatının Türkiyenin pek çok yerinde Samsunda da aynı şekilde, gerek merkez gerekse taşra unsurlarıyla birlikte zaten geçmişte birlikte bu bayrağı taşıdıkları bu camiayla bütünleşmiş olmaları, ayrıca bayramın coşkusuna ve heyecanına bizler açısından heyecan katan bir durumdur. Bayram vesilesiyle HAS Partiden bu büyük siyasi yürüyüşe katılan ve katkı sağlayan, Samsun ölçeğinde başta Ahmet Demircan olmak üzere bütün arkadaşlarımıza, kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum, yürekten teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Anıl Kuru / Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kurban Bayramını Kutluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER