Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Özmen Kurban Bayramı mesajı yayımladı


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Milletvekili Kavaklıoğlu yayımladığı mesajında, bayramların dayanışma ve mutluluk günleri olduğunu, Kurban Bayramının barışa, birliğe, esenliğe ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.
     Bayramın paylaştıkça anlam kazandığını ifade eden Kavaklıoğlu, şu ifadelere yer verdi:
     Bizim gelenek ve kültürümüz zorda kalanlara destek olmayı, öksüz ve yetimlere sahip çıkmayı, yaşlılarımızı sevindirmeyi mazlum ve yoksulu korumayı, komşusu açken tok yatmamayı gerektirir. Tarihimizde bayramlarımız hep bir arada ve birlik içinde kutlandı. Bu bayramı da yine birlik ve dirlik içinde kutlamayı diliyorum.
     Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu kaydetti.
     Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, günler olduğunu belirten Akdoğan, Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban bayramını ruhuna uygun yaşamalıyız dedi.
     AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen de Kurban Bayramının birlik ve beraberliğe vesile olmasını diledi.
    
     Muhabir: Betül Abbak / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER