Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı kutlanıyor -MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Tutar: -Bayramlar yardımlaşmanın, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olması gereken zamanlardır


KIRKLARELİ (A.A) - MHP Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, bayramların yardımlaşmanın, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olması gereken zamanlar olduğunu bildirdi.
     Tutar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayram günlerinde kırgınlıkların, küskünlüklerin ortadan kaldırılıp, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıkması gerektiğini belirtti.
     Türk milletinin bütün fertleri, sadece bayramlarla sınırlı kalmadan, her zaman ve her daim birlikte olmanın azami sorumluluğunu yerine getirmeye devam edeceğini ifade eden Tutar, şunları kaydetti:
     Birlikte saf tutmuş, beraber gülmüş, aynı olaylarla gözleri yaşarmış ya da heyecan duymuş, doğudan batıya, kuzeyden güneye aynı bayramı kutlamış, benzer duyguları hissetmiş aziz vatandaşlarımızın başka bir türlü davranması da zaten mümkün olmayacaktır. Unutulmamalıdır ki Türk milletini oluşturan fertler arasına ekilmek istenen nifak tohumlarının, kardeşlik bağında ayrılık olarak yeşermemesi için herkesin bilinçli ve sağduyulu hareket etmesi gerekmektedir. Bayramlar yardımlaşmanın, mahzun ve mağdur kalmışlara yaklaşmanın daha çok olması gereken zamanlardır.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kurban Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER