Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajları -AK Parti Kırşehir milletvekilleri Çalışkan ve Aslan mesaj yayımladı


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.
     Çalışkan, mesajında, bir Kurban Bayramına daha, huzur ve güven içinde kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Dini bayramların birlik ve beraberliklerin, kardeşlik ve dostlukların, sevgi, saygı ve hoşgörünün daha yoğun olarak yaşandığı önemli günler olduğunu belirten Çalışkan, Bu önemli günler vesilesiyle milletçe birbirimizi daha çok sevgiyle ve sevinçle kucaklayalım, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirelim, bu güzellikleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba gösterelim dedi.
     Muzaffer Aslan da, birlik ve beraberliği, dostluk ve kardeşliği pekiştirerek, yan yana, gönül gönüle bayramlar yaşamayı dileyerek, şunları kaydetti:
     Bayramlarımız; kendimizi, yakınlarımızı ve tüm kardeşlerimizi fark etmemizi sağlayan, gönlümüzden karşılıksızca verdiğimiz sevgimizi paylaşmamıza imkan veren, sosyal yapımızı ve aile bağlarımızı güçlendiren, maneviyatımızı en güzel şekilde doruk noktasında yaşadığımız günlerdir.
     Çalışkan ve Aslan, Kırşehirlilerin Kurban Bayramını kutladı.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kurban Bayramı mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER