Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: -Kurban Bayramının sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini temenni ediyorum


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların Kurban Bayramını kutlayarak, bayramın sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesi temennisinde bulundu.
     Tahmazoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, maneviyatın artırılması, vatan ve millet sevgisinin pekiştirilmesi ve bu çok ulvi duyguların kuşaktan kuşağa aktarılması için bir vesile olan dini ve milli bayramların çok özel günler olduğunu belirtti.
     Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Toplum hayatımızda büyük bir önem taşıyan, birleştirici, bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu bayramda halkımızla aynı güzel duyguları paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bayramın sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini temenni ederim.
    
     Muhabir: Gaziantep / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER