Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Muğla Valisi Şahin: -Kurban Bayramının sosyal dayanışma için de bir fırsat olarak değerlendirilmesini, ülkemizde ve ilimizde sevgi dolu ve huzurlu geçmesini temenni ederim


MUĞLA (A.A) - Muğla Valisi Fatih Şahin, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Kurban Bayramının sosyal dayanışma için de bir fırsat olarak değerlendirilmesini, Türkiye ve Muğlada sevgi dolu ve huzurlu geçmesini temenni ettiğini belirtti.
     Vali Şahin, mesajında, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde yaşanılan, saygı ve sevginin pekiştiği, manevi değeri yüksek özel günler olduğunu kaydetti.
     Bayramların kırgınlık ve dargınlıkların bitirildiği, manevi duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendiği en güzel anlar olduğunu ifade eden Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Kurban Bayramının sosyal dayanışma için de bir fırsat olarak değerlendirilmesini, ülkemizde ve ilimizde sevgi dolu ve huzurlu geçmesini temenni ederim. Tüm Muğla halkının ve ilimizde bulunacak misafirlerimizin Kurban Bayramını içtenlikle kutlarım.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER