Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Bayram nedeniyle Karamanlı ve Tefenni ilçelerinin protokolü mesaj yayınladı


BURDUR (A.A) - Kurban Bayramı nedeniyle Karamanlı Kaymakamı Uğur Akmeşe, Belediye Başkanı Mehmet Özger, AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Ayan ile Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak mesaj yayınladı.
     Kaymakam Akmeşe, mesajında bayramların milletçe birlik ve beraberlik içinde olunan, sevginin, saygının, kardeşliğin, sosyal yardımlaşmanın ön plana çıktığı müstesna günler olduğunu belirtti.
     Birlik, beraberlik ve kardeşlik gibi manevi değerleri özünde barındıran Kurban Bayramının özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelediğini vurgulayan Akmeşe, tüm vatandaşların Kurban Bayramını kutladı, bayramın İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.
     Karamanlı Belediye Başkanı Özger de dostluğu, sevgiyi paylaştıkları, birlik ve beraberliği en sıcak şekilde hissedecekleri Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyerek, Hep bir arada, sevgi ve mutluluk dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel bir bayram geçirmemiz temennisiyle esenlikler diler tüm vatandaşlarımıza en içten sevgi ve saygılarımı sunarım ifadelerini kullandı.
     Tefenni Belediye Başkanı Kavak ise kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün güçlendiği bayramların toplumsal yaşamda büyük önem taşıdıklarını dile getirerek, insanların bayramları sadece yakın çevrelerindekilerle değil yoksullarla, öksüz ve yetimlerle, yaşlılarla, kimsesiz ve darda olanlarla paylaşması gerektiğini vurguladı.
     AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Ayan da bayramların insanların kardeşçe kucaklaştıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günler olduğunu dile getirerek, herkesin Kurban Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER