Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru


MERSİN (A.A) - Mersin Emniyet Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi tedbir aldı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde kutlanması için bir dizi ek tedbirler alındı.
     Bayram dolayısıyla alışveriş merkezleri, kurban kesim yerleri, otogar ve tren garlarında yoğunluk olacağından buralarda meydana gelebilecek kapkaç, hırsızlık ve yankesicilik gibi suçların önlenmesi için sivil ve resmi motorize ve yaya devriye sayılarını artıran Emniyet Müdürlüğü, bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşların mağdur olmamaları için mezarlıklar ve çevresinde, devriyeler görevlendirildi.
     Ziyarete araçlarıyla gelen vatandaşların araç içerisinde hedef olabilecek kıymetli eşya ve evrak bulundurmamaları, bu tür suçların önlenmesine katkı sağlayacağına dikkati çeken uzmanlar, ayrıca camilerde bayram namazı sebebiyle tedbirler aldırılacak.
     Şehir içi ve şehirler arası güzergahlarda trafik kazalarının önlenebilmesi amacıyla denetimlerin artılacağı bayram süresince, şehirler arası yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde gerekli kontroller yapılarak, şartları ve belgeleri uygun olmayan araçların şehirler arası yollara çıkmasına izin verilmeyecek.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER