Kursiyerlerden Başkan Aksoya ziyaret

Kursiyerlerden Başkan Aksoya ziyaret


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) Geleneksel El Sanatlarında İpek Kozası İle Nakış kursu kursiyerleri, Belediye Başkanı Necdet Aksoyu ziyaret etti.
     Başkan Aksoy, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, SAKEMin verdiği meyveleri görmekten çok mutlu olduğunu belirterek, bu merkezi mesleki eğitimler için açtıklarını söyledi.
     Kursiyerlerin ziyaretinden çok memnun olduğunu vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:
     Attığımız tohumların yeşerdiğini görmek bizleri oldukça mutlu ediyor. 2011 yılında ön çalışmalarını yaptığımız, bu yıl da Allahın izniyle projelendirdiğimiz çalışmaların sonuçlarını görmeye başladık. Kursiyerlerimizin ve vatandaşlarımızın memnuniyeti de gösteriyor ki Safranbolu Belediyesi olarak doğru işler yapıyoruz. SAKEMin temellerini attığımızda bu kadar büyüyeceğini ve bir marka olacağını kimse tahmin etmiyordu. İnşallah ipek kozası ile nakışta da istediğimiz sonucu alacağız. Bu vesile ile tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.
     Aksoy, kursu tamamlayarak sertifikasını alan kursiyerleri, daha çok eğitim alabilmeleri için İtalyaya göndereceklerini kaydetti.
     Kursiyerler, ziyarette ürettikleri ürünleri Aksoya hediye ettiler.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kursiyerlerden Başkan Aksoya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER