Kurumlar vekaletle belirlenen idarecilerle yönetiliyor

Kurumlar vekaletle belirlenen idarecilerle yönetiliyor


MUŞ (A.A) - Muştaki kurum amirlerinin senelik izne çıkması nedeniyle, kurumlar vekaletle belirlenen idarecilerle yönetiliyor.
     Kentte yıllık izne ayrılan Vali Ali Çınarın yerine Vali Yardımcısı Çetin Kılıç, sağlık sorunları yaşayan Belediye Başkanı Necmettin Dedenin yerine İl Genel Meclisi Üyesi Muhterem Bozkurt, yıllık izinde olan Defterdar Hatice İçşen Ercoşmanın yerine Sağlık Müdürlüğünde sayman olarak görev yapan Vüceha Birkan ve İl Müftüsü Hasan Atlının yerineyse Vaiz Abdulhak Akpolat vekalet ediyor.
     Vali Vekili Çetin Kılıç, konu hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, vekaleten yapılan atamalarda hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi.
     Atamaların hukuka uygun olduğunu kaydeden Kılıç, şöyle konuştu:
     Valimiz yıllık izne ayrıldığı için, yerine vali yardımcı olarak ben vekalet ediyorum. Bazı bakanlıklara ait kurumlardaysa, vekaleten atanan yönetici arkadaşlarımız var. Yaz olduğu ve ramazan yaklaştığı için izne ayrılan ve çeşitli nedenlerden ötürü şehir dışına çıkan arkadaşlarımızın yerlerine de, idareci olabilecek nitelikteki çalışanlar vekalet ediyor. Gerek atamayla yeni kurum başına geçen ve gerekse vekaleten kurum amirinin yerine bakan tüm personel, alanında tecrübeli ve deneyimli. Bu nedenle işlerde hiçbir sıkıntı ve aksama olmaz.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Kurumlar vekaletle belirlenen idarecilerle yönetiliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER