KÜSADdan GSF öğrencilerine yönelik kursları başlıyor

KÜSADdan GSF öğrencilerine yönelik kursları başlıyor


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD), Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi( GSF) öğrencileri için yoğunlaştırılmış kurslarına başlayacağını duyurdu.
     Dernek Başkanı Bayram Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, derneklerinin sadece kültür ve sanat işleriyle uğraşmadığını eğitim faaliyetlerine de baktığını bildirdi.
     Her yıl geleneksel olarak üniversite öğrencileri için açtıkları resim, grafik, animasyon, seramik ve heykel kurslarının 1 Mayıs itibarıyla başlayacağını belirten Yıldız, şunları kaydetti:
     "Eğitim faaliyetlerimiz liseler kapanıncaya kadar cumartesi ve pazar 6 saat kurs olarak devam edecek. 1-2 Hazirandan itibaren ise haftanın 6 günü günde 6 saat derslerimiz, yetenek sınavlarına kadar devam edecek. Kurslarımızı, DPÜ GSFnin deneyimli hocaları gözetiminde verilecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı olmak hususunda iddialıyız. Sınava hazırlanan tüm kursiyerlerimize başarı hocalarımıza kolaylıklar diliyoruz. Kursiyerler müracaatlarını derneğimize yapabilirler."
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber KÜSADdan GSF öğrencilerine yönelik kursları başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER