Kuşadasında polis

Kuşadasında polis-şüpheli kovalamacası -Kovalamaca sırasında polisin tabancasından çıktığı öne sürülen kurşun, mahalle sakini bir kadının yaralanmasına yol açtı


AYDIN (A.A) - Kuşadası ilçesi Davutlar beldesinde yaşanan polis-şüpheli kovalamacasında bir kadın, polis memurunun silahından çıktığı öne sürülen kaza kurşunuyla ayağından yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, polis ekipleri Kuşadası Kadınlar Denizi mevkisinde akşam saatlerinde durumundan şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Takip sırasında polisin dur ihtarına uymayarak Davutlar beldesine doğru kaçan şüphelilerin bulunduğu araç, karanlık stabilize bir yolda durdurulabildi.
     Araç içerisinde bulunan 4 kişiden 3ü yakalanırken yapılan kimlik sorgulamasında 15 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen İ.E (26) yaya olarak kaçmaya devam etti.
     Kaçan şüpheli ile polis arasında karanlık bir mahallede devam eden kovalamacada İ.Eyi kovalayan polis memurunun tabancasından çıkan kurşunla Özge Alaşık (22) isimli kadın sol baldırından yaralandı.
     Kadının yaralanmasına neden olduğu öne sürülen polis memuru Özay D.nin İlçe Emniyet Müdürlüğünde verdiği ifadede Koşturma esnasında ayağım karanlık sokakta taşa takıldı ve silahım ateş aldı. Ancak etrafta o karanlık içinde kimseyi görmedim. Sonrasında geri döndüğümde bir bayanın yerde ağladığını gördüm. O anda kaza ile ateş alan silahımdan çıkan kurşunun bayana isabet ettiğini anladım. Bayanı hemen en yakın sağlık kuruluşuna getirdim dediği öğrenildi.
     Öte yandan yakalanan şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada Kuşadası Kadınlar Denizi mevkisinde bir villadan çalındığı tespit edilen eşyaların bulunduğu belirtildi.
     Olay anında kaza kurşunuyla yaralanan Alaşıkın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
     Kaçan İ.Enin yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Eşber Okayer / Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Kuşadasında polis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER