Kuşadası, Hollanda fuarında tanıtıldı

Kuşadası, Hollanda fuarında tanıtıldı


AYDIN (A.A) - Kuşadası Otelciler Derneği, Hollandanın Utrecht kentinde düzenlenen uluslararası turizm fuarında stant açtı.
     Yapılan yazılı açıklamada, Kuşadasının etkin şekilde tanıtılması için yürütülen çalışmalar kapsamında bu yıl Londra Turizm Fuarı, Marsilya Kruvaziyer Fuarı ve İzmir Travel Turkey Fuarının ardından Utrecht Uluslararası Turizm Fuarında da stant açıldığı belirtildi.
     Bu yıl 42inci kez kapılarını açan fuara 140 ülkeden bin 500 firmanın katıldığı ve fuarı, 150 bine yakın kişinin ziyaret ettiği belirtildi.
     Kuşadası Otelciler Derneğinin 50 metrekarelik stant ile katıldığı fuarda oteller ve seyahat acentelerinin bağlantılar gerçekleştirdiği kaydedildi.
     Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve Kültür-Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç, Hollanda pazarının Kuşadası için çok önemli olduğunu belirterek fuardaki bağlantılar sayesinde 2013 yılında bu ülkeden gelecek turist sayısında artış beklediklerini ifade etti.
     Saraç, Derneğin Hollandanın yanı sıra Finlandiyada da stand açacağını, Kuşadası Belediyesinin katkısıyla New York, Brüksel, Berlin ve Bükreş gibi fuarlarda da etkin tanıtım yapacaklarını kaydetti.
     Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Tacettin Özden ise oteller ve seyahat acentelerinin sağladığı birlikteliğin önemine dikkat çekerek bunun neticelerini 2013 sezonunda göstereceğini, yapılan ilk bağlantılara göre Hollandadan 2012nin üzerinde rakamlarla turist çekmeyi başaracaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Uzun
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Kuşadası, Hollanda fuarında tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER