Kütahyada kredi kartı hırsızlığı iddiası

Kütahyada kredi kartı hırsızlığı iddiası -Çalıntı kartla alışveriş yaparak para çektiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, çalıntı kredi kartıyla alışveriş yaparak banka hesabından para çektiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, bir bankaya ait ATMden işlem yapmaya çalışan İ.D, hesabında yeterli bakiye bulunmadığını fark edince banka görevlilerinden kredi kartı hesabından yaklaşık 15 bin lira değerinde alışveriş yapılıp para çekildiğini öğrendi ve polise başvurdu.
     İ.Dnin iş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, muhasebeci H.H.Çnin, kimsenin bulunmadığı sırada İ.Dnin odasına girdiğini belirledi.
     Gözaltına alınan H.H.Çnin, İ.Dnin odasındaki çekmeceden kredi kartı, şifrenin yazılı olduğu not kağıdı ve nüfus cüzdanı fotokopisini çaldığı, onun adına bankaya talimat vererek şifreyle kart bilgilerinin değiştirilmesini sağladığı tespit edildi.
     H.H.Çnin, 17 bin lira limiti bulunan kredi kartını 3 bin lira karşılığında R.Gye sattığını, R.Gnin de bu kartla bir akaryakıt istasyonundan 10 bin lira değerinde alışveriş yaparak, bir markete olan 4 bin 500 liralık borcunu ödediğini belirleyen polis ekipleri, R.Gyi gözaltına aldı.
     Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen H.H.Ç. ve R.G, mahkemece tutuklandı.
     (HŞ-SDT-MRS)
<< Önceki Haber Kütahyada kredi kartı hırsızlığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER