Kütahyada ramazan

Kütahyada ramazan -Yangın ilk müdahale ekip binalarında toplu iftarlar verildi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünce yangın ilk müdahale ekip binalarında toplu iftarlar verildi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, sırasıyla Domaniçteki Dereçarşamba, Emetteki Tetik, Gedizdeki Abide, Kütahyadaki Oysu, Tavşanlıdaki Tunçbilek ve Simavdaki Korucuk ekip binalarında, Orman Bölge Müdürü Kenan Mustafa Eryiğit, Müdür Yardımcıları Cezmi Özel, Halis Ömür ve Mücahit Eracar, işletme müdürleri, şube müdürleri, orman işletme şefleri ve buralarda görevli işçilerin katılımıyla iftar organizasyonları gerçekleştirildi.
     Eryiğit, çalışanlarından kopuk bir yöneticinin başarılı olmasının mümkün olmadığına dikkati çekerek, ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Yangın ilk müdahale ekiplerini yangın savaşçıları diye nitelediklerini belirten Eryiğit, şunları kaydetti:
     Ekiplerimiz her şeyin en güzeli ve iyisine layık. Onların sağlığı ve verimliliği için bulundukları yaşama alanlarının bakımı, temizliği büyük öneme sahip. Ekip binalarımızın öncelikli olarak mutfak, banyo ve tuvaletlerini yeniledik. İnsanca yaşanabilir, hijyenik, temiz ortamlar haline getirdik. Umarım işçilerimiz bundan sonra daha iyi şartlarda çalışmalarını sürdürecek. Bu bakım çalışmaları, bütün işletme müdürlüklerimizdeki yangın ilk müdahale binaları ve yangın kulelerimizde devam etmektedir. Ramazan ayının gelmesiyle düzenlediğimiz toplu iftar yemeklerinde onlarla bir arada olmaktan mutluyum. Davet edildiğimiz lüks mekanlarda değil, işçilerimizle beraber olmak bizim için daha önceliklidir.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER