Kütahya Çalışanlar Derneğinin yardım çalışmaları

Kütahya Çalışanlar Derneğinin yardım çalışmaları -Her gün 300 kişiye iftar verilerek ihtiyaç sahiplerine giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Çalışanlar Deneği (KÜÇAD), her gün 300 kişiye iftar vererek, giysi ve kırtasiye yardımı yapıyor.
     Dernek Başkanı Cemalettin Dönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayının paylaşma ve insanların birbirlerini gözetme ayı olduğunu bildirdi.
     Bir düğün salonunda her gün 250 kişiye iftar verdiklerini, 50 ihtiyaç sahibinin evlerine iftarlık yemekler ulaştırdıklarını belirten Dönmez, yardımlarının bununla sınırlı olmadığını kaydetti.
     Dönmez, okullarda unutulan kırtasiye malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttıklarını ifade ederek, bunun yanı sıra dernek üyelerinin kendi evleri ve çevrelerinden topladığı giysileri ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını anlattı.
     İftar organizasyonuna katkıda bulunan esnafa teşekkür eden Dönmez, Onlar mükafatını sadece Allahtan bekleyerek böyle bir yardıma el uzattı. Biz aracıyız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahya Çalışanlar Derneğinin yardım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER