Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri

Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri -Domaniç Kaymakamı Boztepe, İl Genel Meclisi toplantısına katılarak sunum yaptı


KÜTAHYA (A.A) - Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, 2013 yılı bütçesi görüşmelerinin sürdüğü Kütahya İl Genel Meclisinde toplantıya katılarak, ilçedeki çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
     Boztepe, İl Özel İdaresinde düzenlenen toplantıda, KÖYDES Projesi ödenekleriyle bu yıl Çakıl-Muratlı-Erikli grup köy yolunun 1,3 kilometrelik birinci kat asfalt kaplama işi, Sarıot, Çakıl, Güney, Safa ve Berçin köylerinde ise içme suyu çalışmaları yapıldığını bildirdi.
     İl Özel İdaresinin ciddi projeler yaptığını belirten Boztepe, bu çalışmalardan dolayı İdare yöneticileri ve İl Genel Meclisine teşekkür etti.
     Osmanlı Devletinin, Domaniçte kurulduğunu hatırlatan Boztepe, İlçemizde hem tarih hem de turizm potansiyelinin değerlendirilmesi için projeler yapıyoruz. Hazırladığımız projeler bütçe ödeneği dahilinde hazırlanmakta olup, bütçe ödeneği daha fazla olmuşsa bu projeler daha çabuk faaliyete geçecektir. Bu konularda da İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisimizden destek bekliyoruz dedi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Seyitömer Durmuş da Boztepenin, Domaniçteki çalışmaları yakından takip ettiğini anlatarak, Bu konuda kendisini tebrik ediyor, verdiği bilgiler ve Meclisimiz adına yaptığı çalışmalarımızdan dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya ise Boztepe ile iyi bir diyalog içinde çalıştıklarını, özellikle asfalt bakım işlerinde Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla ihale yapıldığını ve bunun süreci hızlandırdığını kaydetti.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahya İl Genel Meclisinde bütçe görüşmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER