Kütahya Kent Konseyinin bilgilendirme toplantısı

Kütahya Kent Konseyinin bilgilendirme toplantısı -Toplantı, Yoncalı Mahallesinde yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kent Konseyince bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Yoncalı Mahallesinde bir termal tesiste düzenlenen toplantıda, ilde yürütülen ve gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlara ilişkin bilgi verdi.
     Kavuncu, Zafer Havalimanı, karayollarındaki bitümlü sıcak kaplama çalışmaları, Alayunt Mahallesinde kurulması planlanan demiryolu lojistik tesisi ve Yoncalı ile ilgili turizm termal projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
     Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça da Yoncalı Mahallesinde planlanan projeler için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti.
     Yoncalıya gelecek yatırımcıların sıcak su sorunu yaşamayacağını ifade eden İça, Yoncalıdan Kütahya-Tavşanlı-Balıkesir karayoluna bağlantı yolunun kısa sürede iyileştirilmesi gerektiğine dikkati çekti.
     İça, Yoncalıda, İl Özel İdaresine ait piknik alanı ve yeşil alanlar dışında tüm temizlik işlerinin Kütahya Belediyesince yapılacağı bilgisini vererek, Kırgıllı köyü yolundaki eksi 27 derecelik soğuk hava depolarını herkesin görmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
     Toplantıda, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kent Konseyi yöneticileri hazır bulundu.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kütahya Kent Konseyinin bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER