Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri -Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan: "Hafta boyunca vatandaşlarımıza yaklaşık 15 bin kitap dağıtacağız"


MANİSA (A.A) - Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, 14-20 Nisan 2013 tarihleri arasında kutlanacak Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Vali Halil İbrahim Daşözü makamında ziyaret etti.
     Ziyarette düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Daşöze bilgi veren Sinan Cihan, şunları söyledi:
     "Bu yıl Peygamber Efendimiz Hz. Muhammetin 1442. doğum yılını idrak edeceğiz. Toplum olarak her yıl Kutlu Doğum Haftasını yaşıyoruz. Bu yıl da aynı heyecanı, aynı coşkuyu artırarak düzenlediğimiz etkinliklerle yaşamaya çalışacağız. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla açılış programımızı 14 Nisan 2013 Pazar günü saat 14.00de Atatürk Spor Salonunda idrak edeceğiz.
     Haftamızı bu yıl ilk defa Manisa merkez dışındaki belde ve köylerimizde yaygınlaştırmayı çalıştık. Hafta boyunca vatandaşlarımıza yaklaşık 15 bin kitap dağıtacağız. Kitap setimizin içerisinde Kuran-ı Kerim başta olmak üzere Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaplar ile insan haklarıyla ilgili ve çocuklarımıza yönelik kitaplar bulunuyor. Ayrıca günlük hayatımızda bütün vatandaşlarımızın ihtiyaç hissettiği Seçme Dualar kitabımız bulunmakta. Zengin bir setle vatandaşlarımıza ulaşacağız."
     Vali Daşöz de Kutlu Doğum Haftasının her yıl Türkiyede ve Manisada halkla çok anlamlı ve çeşitli etkinliklerle kutlandığını, bu yıl da programın oldukça kapsamlı olduğunu belirtti.
     Daşöz "Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlediğiniz konferans önemli bir görev görüyor. Hafta boyunca vatandaşlarımıza dağıtacak olduğunuz kitapların çok büyük bir değer olduğuna inanıyorum. Haftamızın hepimiz için yararlı, anlamlı ve güzel sonuçlar oluşturmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
     İl Müftüsü Cihan ziyarette Vali Daşöze Kutlu Doğum Haftası etkinlik programı ile vatandaşlara dağıtılacak olan kitap setini takdim etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER