Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Darende Müftüsü Varol, yönetici ve vatandaşlara gül dağıttı


MALATYA (A.A) - Darende Müftüsü Ahmet Varol, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki yöneticiler, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlara gül dağıttı.
     Kaymakam Mehmet Aktaşı makamında ziyaret ederek gül takdim eden Varol, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Varol, Hazreti Muhammedin sözleri ve hayatının herkes için en güzel örnek olduğunu belirterek, "Onun öğrettikleri, insanlığın karanlık dünyasını aydınlattı. İnsanlık Onun nuruyla yeniden onurlandı" dedi.
     Aktaş da günümüzde horlanıp itilen, yalnızlığa terk edilen, onuru ve haysiyeti zedelenenlerle insanlığını yitirenlerin, rahmet elçisinin ilkeleriyle hayat bulmaya muhtaç olduğunu dile getirdi.
     Müftü Varol daha sonra resmi kurumlar, sivil toplum örgütleri ve esnafları ziyaret ederek gül dağıttı.
    
     -Darende Kızılay Şubesi de gül dağıttı-
    
     Türk Kızılayı Darende Şubesi üyeleri de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla vatandaşlara bin gül dağıttı. Kızılay Şube Başkanı Çetin Kınalı, Hazreti Muhammedin doğum yıl dönümünü kutlamak amacıyla vatandaşlara gül dağıttıklarını bildirdi.
     Esnaflar, okullar, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek gül takdim ettiklerini belirten Kınalı, Hazreti Muhammedin peygamber olmasının yanı sıra örnek bir baba, eğitimci ve devlet adamı olduğunu vurguladı. Kınalı, Hazreti Muhammedin insanlara değer vererek onurlandırdığını ifade etti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER