Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Burdur Yakaköyde yemek düzenlendi


BURDUR (A.A) - Burdur Yakaköyde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yemek düzenlendi.
     Burdur İl Müftülüğü koordinasyonunda düzenlenen yemeğe Vali Nurettin Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Abdülkerim Polat, İl Müftüsü Osman Artan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Şimşek ve köylüler katıldı.
     Vali Yılmaz, yemekte yaptığı konuşmada, "çocukların okuması gibi bir dertleri" olduğunu, özellikle de kız çocuklarının okumasını istediklerini söyledi.
     Kızların okumasıyla ilgili her zaman vatandaşın emrinde olduğunu ifade eden Yılmaz, "Üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Eğitimle ilgili sadece Kuran kursu değil, her türlü eğitimde varız. İnşallah taleplerinizi yerine getiririz. İnşallah bu dinin getirdiklerine, Peygamberimizin öğrettiklerine uygun yaşarız. Bugün yaşadığımız birçok sıkıntıyı Peygamber metodunu öğrenerek aşabiliriz" dedi.
     Artan ise Hz. Peygamberin hayatından, hadislerinden ve anlattıklarından örnekler sunmak için bir araya geldiklerini söyledi.
     Burdurun köylerinin hepsinde Kuran kursu olduğunu anlatan Artan, "Bu kurslar kadın kardeşlerimizin Allahın kelamını ve Peygamberimizin hayatından bir şeyler öğrenmeleri açısından çok önemli. Burada öğrenilen bilgiler çocuklarımızın yetiştirilmesinde bize yol gösteren bilgilerdir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER