KUZKAdan Bilgilendirme ve Proje Yazma Eğitimi

KUZKAdan Bilgilendirme ve Proje Yazma Eğitimi


KASTAMONU (A.A) - Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Bozkurtta Bilgilendirme ve Proje Yazma Eğitimi toplantısı düzenledi.
     KUZKAnın 2012 yılı Sanayi Üretiminin Arttırılması (SÜRAT) ve Turizmin Çeşitlendirilmesi ve Geliştirilmesi (TURGEP) Mali Destek Programları kapsamında, proje sunacak kişi ve kuruluşlar için düzenlediği bilgilendirme toplantısı, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
     Bozkurt Kaymakamı Hayrettin Çiçek, toplantıda yaptığı konuşmada, 2011 yılında Abana ve Bozkurtta başarılı proje rakamının sıfır olduğunu belirterek, KOBİlerden yapılan bir kaç başvuruya ise hiç bir desteğin olmadığını söyledi.
     Bunun üzüntü verici bir şey olduğunu aktaran Çiçek, Abananın potansiyeli daha fazladır. Bu potansiyeli göstermek adına en azından bir kaç projeyi sunmamız gerekir. Bir şeyler üretmemiz gerekir dedi.
     Toplantının ilk bölümünde Mali destek programları hakkında bilgilendirme yapılırken, ikinci bölümünde proje yazma eğitimi ve başvurularda izlenecek yol anlatılarak, katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
     Toplantıya, Bozkurt Belediye Başkan vekili Kamil Özkan, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ile esnaflar ve işadamları katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Yorulmaz
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber KUZKAdan Bilgilendirme ve Proje Yazma Eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER