KUZKA 12 milyon liralık teklif çağrısına

KUZKA 12 milyon liralık teklif çağrısına çıkıyor


ÇANKIRI (A.A) - Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansının (KUZKA) 12 milyon liralık teklif çağrısına çıkacağı bildirildi.
     KUZKA Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Kastamonu Valisi ve Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bektaş başkanlığında, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
     Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Bektaş, KUZKAnın aylardır ikinci büyük proje çağrısına çıkmak için hazırlandığını ifade ederek, Nihayet çalışmalarımız tamamlandı. Bu ayın sonu itibari ile 2. proje çağrımıza çıkacağız. 12 milyon civarındaki kaynağı aktarmak için düğmeye basıyoruz. Sanayicilerimize hayırlı olsun dedi.
     Bektaş, teklif çağrısı sonucunda bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak önemli projeler beklediklerini aktararak, kalkınmaya katkı sağlayacak olan her türlü projeyi desteklediklerini söyledi.
     Toplantıya, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten katıldı.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber KUZKA 12 milyon liralık teklif çağrısına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER