Lapsekide öğrencilere karne hediyesi

Lapsekide öğrencilere karne hediyesi


ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından ilköğretim okullarında eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak eğlence düzenlendi.
     Lapsekide sahil kenarındaki açık alana kurulan 7 parçalık şişme oyun alanlarında öğrenciler gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihat Gündüz, burada yaptığı açıklamada, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliği Gençlik Haftası içinde düzenlemeyi planladıklarını, ancak hava muhalefeti nedeniyle etkinliğin ertelenerek yapılabildiğini söyledi.
     Öğrenciler için ayrıca bir karne hediyesi niteliği taşıdığını da belirten Gündüz, Bu etkinlikte öğrencilerimizin 2011-2012 eğitim öğretim yılı sonunda karnelerini aldıkları gün, oyun parkurları kurdurup eğlenmelerini sağladık. Başka bir deyimle çocuklarımıza kurum olarak karne hediyesi vermiş olduk. Öğrenci kardeşlerimiz gün boyunca akşam geç saatlere kadar doyasıya eğlendi. Çocuklar uzun yıllar bu günü unutamazlar diye düşünüyorum dedi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Lapsekide öğrencilere karne hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER