Licede 2 askerin şehit olması

Licede 2 askerin şehit olması -Askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan astsubay Selman Aksunun İzmirdeki evinde yas var -Baba Hayrettin Aksu: Lice oğlumun ilk görev yeriydi. İki hafta önce izne gelmişti


İZMİR (A.A) - Diyarbakırın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan astsubay Selman Aksunun İzmirdeki baba evinde yas var.
     Şehit Astsubay Selman Aksunun ailesinin oturduğu Kadifekaledeki evine acı haberin ulaşmasının ardından, vatandaşlar şehidin ailesini ziyaret etti.
     Şehit astsubayın babası Hayrettin Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 yaşındaki oğlunun Balıkesirde astsubaylık eğitimi aldığını, Ankarada bir kursa katıldıktan sonra Liceye gittiğini kaydetti.
     Mardinli olduklarını ve biri kız 5 çocuk babası olduğunu dile getiren Aksu, Oğlum bir senelik astsubaydı. Birkaç ay önce tayini Liceye çıktı. Lice oğlumun ilk görev yeriydi. İki hafta önce izne geldi. 10 gün kaldı sonra Diyarbakıra gönderdik. En son telefonla görüştüğümüzde durumunun iyi olduğunu söylemişti. Söylenecek bir şey yok çok üzgünüm diye konuştu.
     Şehidin yakınları da evde ağıt yaktı.
     Lice ilçesinde saat 06.10da ilçe merkezi ile tugay arasındaki yolda bir menfeze döşenen mayın, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatılmış, patlamada 1 astsubay ile 1 er şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Medat Şenay / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Licede 2 askerin şehit olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER