Licedeki mayın patlaması

Licedeki mayın patlaması -Çanakkale Valisi Tuna: Binbaşı Ercan Kurt, ilimizin Çan ilçesinin Terzialan beldesindendir. Milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü bu tür saldırılarla sarsılamayacak kadar sağlamdır. Şehidimi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Diyarbakırın Lice ilçesinde meydana gelen mayın patlamasında şehit olan askerlerle ilgili olarak, Binbaşı Ercan Kurt, ilimizin Çan ilçesinin Terzialan beldesindendir. Milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü bu tür saldırılarla sarsılamayacak kadar sağlamdır. Şehidimizin emaneti emanetimizdir dedi.
     Tuna, yayımladığı taziye mesajında, Licedeki hain saldırı sonucu iki askerin şehit düştüğünü anımsattı.
     Şehit olan iki askerden birisinin Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Acıcı, diğerinin ise Lice İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ercan Kurt olduğunu belirten Tuna, şunları kaydetti:
     Binbaşı Ercan Kurt, ilimizin Çan ilçesinin Terzialan beldesindendir. Vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkenin huzur ve güvenliği için şehit olan Binbaşı Ercan Kurt şehitlik mertebesine ulaşarak milletimizin gönlünde saygın bir yer edinmiştir. Bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Milletimizin birlik, beraberlik ve bütünlüğü bu tür saldırılarla sarsılamayacak kadar sağlamdır. Şehidimizin emaneti emanetimizdir. Aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve halkımıza sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Licedeki mayın patlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER