Liseli hakemler göz dolduruyor

Liseli hakemler göz dolduruyor


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Özel Kılıçaslan Liselerinde öğrenim gören ve amatör kümede hakemlik yapan Bahadır Kayar ve Alperen Eravşar, yönettikleri maçlardaki performanslarıyla göz dolduruyor.
     Adil kararlarıyla kısa sürede dikkatleri üzerlerine çekmeyi başaran genç hakemler, uluslararası maçlardaki başarılarıyla dikkat çeken Cüneyt Çakırı örnek aldıklarını belirtti.
     U15, U17 ve U19 maçlarında düdük çaldıklarını ifade eden Alperen Eravşar Karakter yapımızla, dürüstlüğümüzle ve kondisyonumuzla bizlere güvenenleri mahcup etmiyoruz, hem eğitim hayatımızı aksatmadan devam ettiriyoruz hem de düzenli çalışmalarla ve katıldığımız seminerlerle hakemlik yolunda kendimizi geliştiriyoruz." dedi.
     Bahadır Kayar da en yakın zamanda Süper Ligde maç yönetmek istediklerini ifade etti.
     Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Salih Öngül de, "Okulumuzda golften okçuluğa, basketboldan kort tenisine kadar neredeyse sporun her dalında faaliyet gösteriyoruz, okul başarılarıyla gurur duyduğumuz Alperen ve Bahadırın hakemlik kariyerleri de çok iyi gidiyor, hedeflerine ulaşacaklarından hiç kuşkum yok" şeklinde konuştu.
     Genç hakemler, eski hakemler Galip Bitigen başta olmak üzere birçok ünlü hakemin seminerlerine katılan ve başarı sertifikası almaya hak kazandı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Liseli hakemler göz dolduruyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER