Liseli iki kuzen 16 gündür kayıp

Liseli iki kuzen 16 gündür kayıp -Okul gezisine katılacaklarını söyleyerek evden ayrılan amca çocuğu iki lise öğrencisinden 16 gündür haber alınamıyor


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde okul gezisine katılacaklarını söyleyerek 16 gün önce evlerinden ayrılan amca çocuğu iki lise öğrencisinden haber alınamıyor.
     Silifke Lisesi 3. sınıf öğrencisi Tolga Özmen (17) ve aynı okulun 4. sınıf öğrencisi olan amcasının oğlu Zeynel Özmen (18), 16 gün önce ailelerine okul gezisine katılacaklarını söyleyerek, Sayağzı Mahallesi 455. Sokaktaki evlerinden ayrıldı.
     Tolga Özmenin babası Ahmet Özmen (50) ve Zeynel Özmenin (18) babası Zeynel Özmen (48), çocuklarının eve dönmemeleri üzerine Silifke Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.
     Tolga Özmenin orman işçiliği yapan annesi Fatma Özmen (45), gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun kuzeniyle 17 Nisanda okul gezisi için evden ayrıldığını belirtti.
     Oğlu ve yeğeninin kendi evlerinde hazırlık yaptığını belirten Fatma Özmen, Oğlum bizi telefonla arayarak Ankaraya vardıklarını, telefonlarının şarjı az olduğu için 3 günlük geziden dönünceye kadar kapalı olacağını söyledi. Ancak daha sonra haber alamadık. Kaçırıldılar mı ya da birileri tarafından kandırılarak bir yerlere mi götürüldüler bilmiyoruz. Yetkililerden bir an önce çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz dedi.
     Zeynel Özmen ise çocuğuyla aralarında sorun olmadığını belirterek, şunları söyledi:
     Neden böyle yaptıklarına anlam veremiyoruz. Polisin yapmış olduğu araştırmada, Kırıkkalede bir otelde konakladıkları yönünde haber aldık. Çocuklarımızı görenlerin ve nerede olduklarını bilenlerin 05389241650, 05393544421, 05367010516 telefonları aramalarını istiyoruz. Devlet büyüklerimizden çocuklarımızın bulunmasına yardımcı olmalarını bekliyoruz.
     (HAS-NRD-AG-HAN)
<< Önceki Haber Liseli iki kuzen 16 gündür kayıp Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER