Lüksemburgun Ankara Büyükelçisi Conzemiustan Akaydına ziyaret

Lüksemburgun Ankara Büyükelçisi Conzemiustan Akaydına ziyaret


ANTALYA (A.A) - Lüksemburgun Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını ziyaret etti.
     Lüksemburg Büyük Dukalığının Antalya Fahri Konsolosluğu açılışı dolayısıyla Antalyada bulunan Lüksemburgun Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemiusa, Antalya Fahri Konsolosluğuna getirilen Halit Bozabalı da eşlik etti. Başkan Mustafa Akaydın, Antalya Fahri Konsolosluğunun açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Lüksemburg ile ticari ve ekonomik olarak işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.
     Lüksemburgun Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemius ise Antalyanın çok güzel bir şehir olduğunu, turizm açısından sahip olduğu potansiyeli ise bildiklerini kaydetti.
     Conzemius, Antalya turizmine katkı koymaya hazırız. Antalya Uluslararası Altın Portakal Film Festivalini yakından takip ediyoruz. Festivalde bir filmimiz de vardı. Fahri Konsolosluğumuz sayesinde ilişkilerimiz daha da çok gelişecektir dedi.
     Başkan Akaydın, Lüksemburg Ankara Büyükelçisi Arlette Conzemiusa ziyareti anısına Antalya siluetini yansıtan bir plaket verdi.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Lüksemburgun Ankara Büyükelçisi Conzemiustan Akaydına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER