LYS Türkiye 485incisi KÜyü tercih etti

LYS Türkiye 485incisi KÜyü tercih etti -KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın: Türkiyede derece yapmış gençlerimizin, Üniversitemizi tercih etmeye başlaması üniversitemizin markalaşması adına önemli bir gelişmedir


KASTAMONU (A.A) - Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Türkiye 485incisi Sinan Demir, Kastamonu Üniversitesini (KÜ) tercih ettiğini bildirdi.
     Dershane öğretmenleri ile Rektör Aydını makamında ziyaret eden Demir, Kastamonu Üniversitesinde kariyer yapmak istediğini belirterek, Kastamonu Üniversitemizin başarılarını biliyorum ve takip ediyorum. Bunun için üniversitemizi seçtim. Bundan sonra üniversitemize katkıda bulunmak için çalışacağım dedi.
     Demir, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünü tercih ettiğini kaydetti.
     Rektör Aydın da Demirin KÜyü tercih etmesinden çok memnun olduğunu vurgulayarak, Sinan Demiri üniversitelerinde görmekten bahtiyar olacaklarını söyledi.
     Sinan Demire, daha önce taahhüt ettikleri gibi 4 yıl boyunca, ayda 2 bin lira burs vereceklerini belirten Aydın, Sinana hayırlı, uğurlu bir üniversite hayatı diliyoruz. İnşallah Sinan gibi ilk bine giren diğer öğrencileri de üniversitemizde görmek istiyoruz. Türkiyede derece yapmış gençlerimizin üniversitemizi tercih etmeye başlaması, üniversitemizin markalaşması adına önemli bir gelişmedir diye konuştu.
    
     Muhabir: Özkan Beyer / Sinan Özmüş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber LYS Türkiye 485incisi KÜyü tercih etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER