Maaşını alamayan işçilerin umutlu bekleyişi sürüyor

Maaşını alamayan işçilerin umutlu bekleyişi sürüyor -Kırklareli Vali Yardımcısı Özeren, 3 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle iflas eden tekstil fabrikasının önünde bekleyen işçileri ziyaret etti


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Vali Yardımcısı Tacettin Özeren, 3 aydır maaş alamadıkları gerekçesiyle iflas eden fabrikanın önünde bekleyen işçileri ziyaret etti.
     Tekstil fabrikası önünde umutlu bekleyişlerini sürdüren işçilerin sorunlarını dinleyen Özeren, gazetecilere yaptığı açıklamada, mağdur işçilerin sıkıntılarını dinlemek için ziyarete geldiğini belirterek, Hukuki çerçevede burada mağdur olan işçilerin hak kaybına uğramaması için yapabileceklerimiz konusunda görüşmeye geldik. Kurban Bayramı öncesinde arkadaşların sıkıntıları ve birtakım ihtiyaçları var. Biz de valilik olarak arkadaşlara bayram harçlığı sözü verdik. Bir nebze de olsa sıkıntılarını azaltacağız diye konuştu.
     Kofçaz yolu üzerinde faaliyet gösteren ve iflas ettiği gerekçesiyle makinelere haciz geleceğini duyan işçiler, haciz işlemini engellemek amacıyla 4 gündür fabrika önündeki bekleyişlerini sürdürüyor.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Maaşını alamayan işçilerin umutlu bekleyişi sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER