Maç yüzünden çıkan tartışmadan doğan dostluk

Maç yüzünden çıkan tartışmadan doğan dostluk -Geçen sezon Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından sosyal paylaşım sitesinde tartışan Ofspor Kulübü Başkanı Saral ile Fenerbahçe taraftarı Alice Baltacı arasında başlayan dostluk, Saralın


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde geçen sezon Fenerbahçe-Trabzonspor maçının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitterda yaşanan tartışmayla başlayan dostluk, nikah şahitliğiyle güçlendi.
     Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligde geçen sezonun ilk yarısında İstanbulda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının Fenerbahçenin üstünlüğüyle sonuçlandığını, o tarihte kendisinin Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu belirtti.
     Karşılaşma sonrası sosyal paylaşım sitesi twitterda yorumlar yapıldığını, Fenerbahçe taraftarı olan Alice Baltacı ile aralarında bir tartışma yaşandığını anlatan Saral, Alice Baltacı ile bir süre sonra dost olduk. Kendisini Süper Lig sonunda yapılan süper finalde Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzonda oynanan karşılaşmaya davet ettim. Alice, davetim üzerine ilk kez geldiği Trabzona hayran kaldı dedi.
     Antalyada tanıştığı Mehmet Zeki Ayber ile evlenmeye karar veren Baltacının kendisinden nikah şahidi olmasını istediğini ifade eden Saral, İşlerim dolayısıyla Antalyaya gidemeyeceğimi belirterek, nikah törenini Ofta yapmasını önerdim. Beni kırmayarak davetimi kabul etti. Nişanlısıyla birlikte Trabzona gelerek nikah kıydırdılar, ben de şahitliğini yaptım diye konuştu.
     İlçedeki bir restoranda gerçekleştirilen ve Of Belediye Başkanı Murat Saralın kıydığı nikah töreninde, nikah şahitliklerini Ofspor Kulübü Başkanı Saral ile Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu yaptı.
     Belediye Başkanı Saral, ilk kez nikah şahidinin ayağına gidilerek bir nikah kıyıldığına şahit olduğunu belirterek, evlilik cüzdanını çifte vermesi için Olcay Sarala takdim etti. Olcay Saral da evlilik cüzdanını, şahidi olduğu Baltacıya verdi.
     Babası Türk, annesi Belçikalı olan ve yaklaşık 12 yıl önce Türkiyeye yerleşen Belçika vatandaşı Alice Baltacı, Ofta ve Ofluların arasında nikahını kıydırdığı için mutlu olduğunu ifade ederek, Oflu bir hoca dini nikahımızı kıydı. Of Belediye Başkanı Murat Saral da resmi nikahımızı kıydı. Bizleri böylesine güzel bir ortamda ağırladığı için Olcay başkanıma ve değerli ailesine çok teşekkür ediyorum dedi.
     Nikah töreni sonunda Baltacının, boynundaki 1907 dövmesini Sarala göstermesi üzerine eşi Mehmet Zeki Ayber, Başkanım, inşallah en kısa sürede dövmedeki o sıfırı 6ya çevirerek 1967 yapacağım şeklinde espri yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Yaşar
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Maç yüzünden çıkan tartışmadan doğan dostluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER