Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Maçın başından sonuna kadar izleyenler keyif aldı. İki takımı da kutlamak lazım -Eskişehispor Teknik Direktörü Yanal: Sonuna kadar mücadelenin içindeyiz (Görünt


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehispor ile yaptıkları maçın başından sonuna kadar izleyenlerin oyundan keyif aldığını belirterek, iki takımı da sergiledikleri futboldan dolayı kutladı.
     Sağlam, 3-2 galip geldikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, gruptaki iddialarını devam ettirmek istediklerini söyledi.
     Bir tarafta akıllarında Türkiye Kupasında oynayacakları final maçının da olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, iki kulvarda da sonuna kadar yarışmanın kendileri için yarattığı zorluğa dikkati çekerek, Oyuncularımız hem zihinsel hem de fiziksel anlamda iyice yorgunlar. Her maçta oyuncularımızı değiştirerek görev vermeye çalışıyoruz. Güzel bir mücadele oldu. Maçın başından sonuna kadar izleyenler keyif aldı. İki takımı da kutlamak lazım yorumunu yaptı.
     Güzel futboldan dolayı mutlu olduklarını bildiren Sağlam, futbolun içinde bulunduğu bu ortamda ülkeye hizmet eden futbol adamları olarak, futbolun değerini hep üst seviyede tutmaları gerektiğini savundu.
     Sağlam, Bursaspor olarak ülke futboluna renk katmaya çalışıyoruz ve bunu iyi yaptığımıza da inanıyoruz. Güzel futbol oynuyoruz. Şimdi grupta tekrar iyi bir konuma geldik. Bugünkü güzel ve keyifli futbolda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum diye konuştu.
    
     -Eskişehirspor cephesi-
    
     Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise ilginç bir maç olduğunu söyleyerek, ikinci yarı duran toptan yedikleri golle maçı kaybettiklerini ifade etti.
     Futbolun konuşulmadığı bir ortamın yaşandığını kaydeden Yanal, şu anda gruptaki puanların çok yakın olduğunu belirterek, Biz sonuna kadar mücadelenin içindeyiz. Bursasporu tebrik ediyorum dedi.
     Yanal, futbolda şu anda yaşanan süreçle ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:
     Futbolun içinde her şeyi konuşuyoruz. Maalesef şu anda da çok gergin bir ortam var. Bakıyorsunuz birçok bölünmeler var. Maalesef futbol markası çok fazla konuşulur değil, futbolun keyfi konuşulur değil. Futbola çok ciddi zarar veriyoruz. Futbol ortamı şu anda inanılmaz derecede kaosta. Umarım kısa sürede bu kaostan kurtulur. Umarım yaşanan bu süreç bize önemli bir ders olur ve sadece futbolu konuşur oluruz. Lütfen futbola geri dönelim.
     (DOĞ-MSA-ADA)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER