Maçın ardından

Maçın ardından -Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: -İlk etabı alnımızın akıyla tamamladık -Kartalspor Teknik Direktörü Durmuş: -Adanasporu kutluyorum


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adanasporun teknik direktörü Levent Eriş, İlk etabı alnımızın akıyla tamamladık dedi.
     Eriş, Kartalspor karşısında alınan 2-1lik galibiyetin ardından düzenlediği toplantıda, zor ve yorucu bir yolculuktan sonra ilk etapta başarılı olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Puan olarak daha önce çok gerilerde olduklarını ve zaman zaman kriz anları yaşadıklarını belirten Eriş, İlk 6ya kalamaz gibi olumsuz açıklamalara rağmen, kendilerinin bu ve buna benzer sözlere aldırmayarak, yollarına devam ettiklerini ifade etti.
     Eriş, futbolcularının kendisini yanıltmadığını belirterek, şöyle konuştu:
     Oyuncularım bu başarıyı gösterdiler. Bu çıkışın mimarı onlar. İlk etabı alnımızın akıyla tamamladık. Şimdi Play-Off olan ikinci etapta da başarılı olup, Süper Lige çıkmanın gayretini göstereceğiz. Biz, Play-Off için verdiğimiz sözün onurunu yaşıyoruz. Play-Off yolunda yanımızda olan kulüp başkanı, taraftarlar ve bize destek olan ve olmayanlara çok teşekkür ediyoruz.
     Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş da lig başından bu yana bazı maçlara konsantre olamadıklarını söyledi.
     Ligde hedefi olan takımlarla mücadele ettiklerini anlatan Durmuş, Ancak biz bu maçlara rakibimizin hedefinin olup olmadığına bakmadan, kazanmak için çıktık. Adanaspor maçına da galibiyet için çıktık. Adanasporu kutluyorum dedi.
     (AG-İSA)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER